Dé BBQ workshop waar je van leert

Laatst heb ik erg veel geleerd van een BBQ workshop. Een erg leuke middag/avond waarbij gezelligheid vooraan stond en het leren erbij kwam. Omdat ik hier echt van geleerd heb en een ontzettend leuke middag heb ehad, wil ik jullie hier graag iets over vertellen.

BBQ Workshop

Ik hoorde een tijdje terug van een vriend van me dat hij een BBQ workshop heeft gehad. Hierover vertelde hij zoveel positieve verhalen en dat deed me besluiten het ook te gaan proberen. Bij het bedrijf Kolenboertje in Wierden heb ik deze BBQ workshop gedaan en wat was het leuk. Zij laten de status van specialisten achter ons en nemen je vol passie mee op reis naar BBQ Meesterschap.

Hierbij leer je vele dingen zoals:

  • Hoe je verschillende barbecues goed aan kunt steken, onderhouden en de temperatuur kunt regelen.
  • Hoe je kwaliteit vlees kunt herkennen en wat de invloed is van de verschillende kwaliteiten op de bereidingswijze.
  • Op welke manier je de gerechten moet snijden en presenteren voor een meesterlijke beleving met je gasten.
  • Hoe je gerechten perfect bereid op basis van de kerntemperatuur in combinatie met de juiste grilltechniek.
  • Alle verschillende technieken van bereiding zolang het past binnen het concept puur en eenvoudig.

Uniek concept

De belangrijkste techniek om optimaal en goed te kunnen genieten van je BBQ staat centraal bij deze workshop. Een van de vele voordelen is ook dat de BBQ workshop bij jou op locatie gegeven wordt. Van Noord Nederland tot achter Antwerpen. Dit kan je boeken vanaf 10 personen en kan bij jou thuis of bij jouw bedrijf. Tijdens dit unieke concept bereidt je een aantal gangen voor in tegenstelling tot maar één gerecht. Je bereidt het gerecht voor, maakt het gerecht en eet het daarna lekker op. Daarna zul je doorgaan naar het volgende gerecht.

Wil je graag beter leren barbecueën en lekker eten met gezelligheid van je vrienden of familie? Probeer dan eens een BBQ workshop bij kolenboertje. Echt een aanrader voor een gezellige dag waarbij de veel leert.