De gezelligste camping van Overijssel

Heerlijk wakker worden in de rust van het Twentse platteland, wie wil dat nou niet? Dit kan bij de gezellige minicamping Bek’n Schop. Deze prachtige camping in Enschede is weliswaar klein, maar van alle gemakken voorzien. Voor kinderen zijn er genoeg speelplaatsen en alle voorzieningen zijn uiteraard geschikt voor gezinnen en mindervaliden.

Geniet van het mooie Twentse landschap

Camping Bek’n Schop ligt op een mooie locatie in Enschede. Hier kun je genieten van het mooie Twentse landschap. Het Twentse landschap staat bekend om zijn diversiteit en schoonheid. Twente biedt een prachtige omgeving van glooiende heuvels, uitgestrekte velden, bossen en kronkelende beekjes. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen graag een bezoek brengen aan deze regio.

Een andere reden waarom het Twentse landschap zo mooi is, is de rust die er heerst. Het gebied is dunbevolkt en daardoor heerst er een bepaalde rust en stilte die zeldzaam is in andere delen van Nederland. Het is dan ook een perfecte plek om te ontspannen en even weg te zijn van de drukte van de stad.

Activiteiten in Twente

Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of juist naar avontuurlijke activiteiten, Twente heeft voor ieder wat wils. Hieronder hebben we enkele activiteiten op een rijtje gezet die je kunt doen als je gaat kamperen in Twente.

Wandelen en fietsen
Twente is een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers vanwege de vele mooie routes die de regio biedt. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die je langs de mooiste plekjes van Twente brengen, zoals door het prachtige Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, het natuurgebied Het Lutterzand en de schilderachtige stadjes Ootmarsum en Delden.

Kanoën en varen
Twente heeft diverse rivieren, kanalen en meren die uitnodigen om te kanoën of varen. Zo kun je bijvoorbeeld kanoën op de Dinkel, varen op het Hulsbeek of een bootje huren op de Regge.

Paardrijden
Twente biedt ook vele mogelijkheden voor paardrijden. Er zijn diverse maneges in de regio waar je paardrijlessen kunt volgen of een paard kunt huren voor een rit door de prachtige natuur van Twente.

Steden bezoeken
Twente heeft ook enkele mooie steden die zeker een bezoekje waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal of het schilderachtige stadje Ootmarsum.