Genieten van een nieuwe plek

Een nieuwe plek, een nieuw huis en een nieuwe omgeving. Dingen die allemaal samen komen en waar je erg van kan genieten. Het kopen van een nieuw huis geeft ook een nieuwe omgeving en een nieuwe plek. Een huis kopen kun je onder begeleiding van specialisten doen, een goede nvm makelaar. Net zoals het inrichten van je nieuwe plek…

Een nieuwe woning

Een nieuwe woning kopen is iets wat erg spannend is en waar je goed over na moet denken. Je koopt namelijk niet iedere dag een nieuwe woning. Een erg goede vriend van mij heeft laatst zijn eerste koop woning gekocht. Hij vond het erg spannend en leuk, maar besloot ook om rustig na te denken en hulp in te schakelen. Dit deed hij door middel van een NVM makelaar in Hellendoorn, die erg gespecialiseerd is.

Het meest fijne vond hij de persoonlijke aanpak van de makelaar en de volledige ontzorging. Hij koos bewust voor een NVM makelaar, dit biedt namelijk wat extra voordelen. Een NVM makelaar is er goed opgeleid en is verplicht om zijn kennis ieder jaar op peil te houden. Hij/zij kent de markt en geeft je als zoekende naar een huis geweldig advies. De belangen van jou als klant staan altijd voorop bij een NVM makelaar, dit zorgt voor veel vertrouwen. Het laatst voordeel van een NVM makelaar is dat je echt kiest voor zekerheid.

Het inrichten van je nieuwe plek

Zodra de overdracht van jouw nieuwe woning gelukt is, ben je eigenaar van het huis. Je kunt dan gaan inrichten en dat vind ik, maar die vriend van mij ook, het leukste aan een nieuwe woning. Je kunt namelijk helemaal zelf gaan bepalen hoe je alles wilt gaan inrichten en er echt jouw eigen plek van maken. Je kiest zelf voor het interieur en hoe je alles in de tuin wilt hebben. Je zou je ook kunnen laten adviseren door bijvoorbeeld interieurspecialisten.

Het interieur van de woning heeft hij samen met verschillende interieurstylisten gedaan. Hij twijfelde zelf erg over wat er allemaal leuk bij elkaar pastte in zijn woning en heeft daarom de hulp ingeschakeld. De tuin wou hij zelf doen, daar had hij wat leuke ideeën over. Zou wou hij een hele mooie overkapping laten plaatsen, een mooi gras veldje aanleggen en een stukje terras overhouden voor als het heerlijk weer is in de zomer. Op het terras en bij de overkapping heeft hij twee hele leuke sfeerhaarden laten plaatsen. Dit is zo gaaf om te zien, hij heeft dat allemaal zelf bedacht en het ziet er nog leuk uit ook.