kamperen in Zeeland in de herfst

In Zeeland kamperen is iets wat je een keer gedaan moet hebben. Er zijn zo veel verschillende dingen te doen in Zeeland. Ik ben dit jaar naar Zeeland geweest in de herfst, het weer zat gelukkig wel mee wat natuurlijk heel erg meehelpt bij het hebben van een leuke vakantie.  

Ik ben met mijn broer, zusje en mijn ouders naar Zeeland geweest. Wij zijn met de auto gegaan, maar wij hadden niet genoeg ruimte in de auto voor onze bagage dus hebben wij de dakdragers van Faradbox op de auto gezet, waardoor wij meer dan genoeg ruimte hadden in de auto. De dakdragers zijn er voor de Ford S Max tot alle modellen van de Audi. Op de heen reis zag ik al overal natuur toen we Zeeland binnen reden.  

De camping en herfst in Zeeland

De camping was heel mooi en was voor iedereen leuk. Er waren dingen te doen voor kinderen van 2 tot aan volwassenen van 80. Als je de camping afloopt kom je gelijk bij mooie bossen om door heen te lopen. Je kan er lopen met de hond maar je kan ook looproutes nemen die iets meer uitdaging hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld looproutes die bedoeld zijn voor mensen die heel erg goed kunnen lopen, en looproutes die je kan lopen als je gewoon alleen van de natuur wilt genieten. Wij zijn in de herfst gegaan. Overal vielen blaadjes van de bomen. Wij hadden mooi weer dus zag dat er mooi uit. 

Wat is er te doen in Zeeland? 

In Zeeland is er ook heel erg veel platteland. Er zijn veel windmolens waar je een kijkje kan nemen. De dorpjes in Zeeland zijn heel erg mooi. Er staan veel oude gebouwen. Zeeland ligt natuurlijk aan de zee. Eigenlijk alles draait om zee in Zeeland. Er zijn veel plekken waar je kan genieten van de zee. Er zijn ook veel museums waar je kan leren over de geschiedenis van Zeeland. Je kan ook naar het Deltapark Neeltje Jans. Hier kan je op een leuke manier leren over een werkeiland. Er is meer dan genoeg te doen in Zeeland. Zelf zijn wij 5 dagen geweest en hebben wij elke dag iets gedaan. Er is voor iedereen wat te doen. Voor kleine kinderen tot aan bejaarden mensen.