Lekkere vis eet je bij De Viszaak!

Soms heb je van die dagen dat je na het winkelen zin hebt in een stukje vis. Een lekker stukje vis eet je bij De viszaak. Dit is een vishandel in Enschede met de meest verse vis! De viszaak is goed te bereiken in het centrum van Enschede. Lees hieronder meer informatie over De Viszaak in Enschede.

Menukaart

Bij De Viszaak in Enschede kun je terecht voor verse producten, waaronder natuurlijk gebakken vis. Hier doen ze hun uiterste best om de mooiste vis aan je te kunnen presenteren. Naast gebakken vis hebben ze bij De Viszaak ook andere verse producten, zoals verse garnalen, mosselen en inktvisringen. Wil je samen met de hele familie of met het gezin eten? Dan kun je kiezen uit één van  de vele menu’s die De Viszaak aanbiedt.

Verras iemand met een visje!

Hoe leuk is het nou om iemand te verrassen met een lekker visje? Verras daarom eens een dierbare zoals opa en oma of je ouders met een lekker visje van De Viszaak. Iemand verrassen met een visje is een lief gebaar. Houden jouw opa en oma of ouders wel van een lekker visje? Verras ze dan met een vers gebakken vis van De Viszaak!

Kom langs bij De Viszaak!

De Viszaak in Enschede heeft twee vestigingen. Hierdoor zijn ze makkelijk bereikbaar als jij in de buurt bent van Enschede. Ook als jij aan het winkelen bent in Enschede centrum is De Viszaak dichtbij. Bij De Viszaak wordt je vriendelijk ontvangen en is iedereen van harte welkom!