Vergaderen in de Achterhoek

Vergaderen in de Achterhoek biedt talloze mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten. Deze prachtige regio in Oost-Nederland staat bekend om haar rustieke dorpen, uitgestrekte akkers en prachtige natuur. Dit maakt de Achterhoek de perfecte locatie voor een ontspannen en productieve vergadering.

Een van deze prachtige opties is: Havezathe de Kamp, een prachtig complex gelegen op een tweetal kleine eilandjes aan de rand van Neede, gemeente Berkelland. De unieke gebouwen staan op een eiland dat verbonden is met het vaste land middels een originele boogbrug. Op het tweede eiland bevindt zich de boomgaard met oude appelbomen. Een ideale plek om eens lekker tot rust te komen, te overnachten of te vergaderen. 

Tot slot biedt de Achterhoek talloze activiteiten na afloop van de vergadering. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken door de prachtige natuur, een rondleiding krijgen door een van de vele molens in de regio of genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants.

Al met al biedt vergaderen in de Achterhoek talloze mogelijkheden voor een productieve en ontspannen vergadering in een prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar een luxueuze locatie of een rustieke boerderij, de Achterhoek heeft voor ieder wat wils.