Weekendje kamperen in Wassenaar

In dit artikel ga je ik je wat vertellen over een leuk weekend in Wassenaar. Wat er er allemaal rondom de stad te doen en waar moet je echt zijn geweest? Zelf heb ik met mijn ouders van zaterdagochtend tot en met zondagavond op de camping in Wassenaar gestaan. Ik vertel je graag meer over de ins en outs van dit te gekke weekend weg!

Toen we aankwamen

Het parkeren en opzetten van de camper en tent ging erg soepel. De plekken waren groot en binnen 10 minuten waren we campeerklaar. Al snel dronken we een biertje en maakten we plannen voor de avond. Een deel van de avond was al ingevuld, want we hadden namelijk kaarten gekocht voor de musical ‘De Lion King’ die speelde in Scheveningen.

Na een borrel pakte we de fiets en besloten we om naar Scheveningen heen te fietsen. Hier hebben we voor de voorstelling nog wat kleins gegeten waarna we naar de zaal liepen. Het plaatsnemen in de zaal verliep ook weer soepel en we hebben hier genoten van een paar prachtige uren theater.

Genieten van de strandhut

We zijn alle drie fan van een standhut en besloten om hier een terrasje te pakken. Heerlijk aan de zee genoten we van een borrel en een hap met op de achtergrond de typische relaxte strandhut-muziek. Rond een uur of 11 waren we allemaal wel kapot en besloten we om naar onze camping in Wassenaar terug te fietsen. Normaliter kun je er ook nog voor kiezen om een afzakkertje te drinken bij Piano House, maar dit zat er voor ons niet meer in.

Zondag ‘aan zee’ dag

Zondag besloten we een mooie fietstocht te maken. Met de accu’s wee vol fietsen we over de prachtige fietspaden van Wassenaar naar Katwijk aan zee. Hier was het tijd om even van de zon te genieten en bij één van de strandhutten een kleine maaltijd te eten. vervolgens gingen we naar Noordwijk om de villa van Dirk Kuijt te bekijken. In Noordwijk konden de vrouwen de vele winkels niet meer negeren en besloten ze om te gaan shoppen. Ik zocht met mijn vader een terras op en we bestelen nog een heerlijke kibbeling. Tegen het einde van de dag fietsen we terug en reden we met de camper terug naar Twente.

het mooiste van dit weekend weg vond ik de prachtige natuur waar we doorheen fietsen toen we richting Katwijk aan Zee gingen.